Het internationale kennis- en ervaringscentrum Jheronimus Bosch Art Center is een unieke eerbetuiging aan de kunstenaar Jheronimus Bosch die rond 1450 is geboren en in 1516 is gestorven in ’s-Hertogenbosch. Het Jheronimus Bosch Art Center is gevestigd in de voormalige Sint-Jacobskerk aan het Jeroen Boschplein in 's-Hertogenbosch. Sinds 2007 is hier een permanente overzichtstentoonstelling over het leven en werk van, de in 's-Hertogenbosch geboren schilder Jheronimus Bosch.
Bezoekers kunnen hier zijn werk en zijn leven ontdekken en verkennen. Het Jheronimus Bosch Art Center is een multifunctioneel centrum. Het biedt niet alleen onderdak aan een moderne expositie over de middeleeuwse kunstenaar, maar biedt ook een podium aan voor concerten en optredens, moderne kunst, een bibliotheek, educatorium en vergaderzalen.
Met dank aan het Jheronimus Bosch Art Center voor hun medewerking. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan van dit Centrum voor naderdere informatie over de mogelijkheden van deze bijzondere tentoonstelling.
Back to Top